Wij zijn vanaf 1 mei begonnen met de start van ons unieke concept voor velgherstel met de allerhoogste kwaliteit. Wij verzorgen de velg herstel binnen 4 dagen van halen tot en met het weer terug brengen.

Velgherstel Tier One Wheels draait

Wij zijn 1 mei begonnen met de start van ons unieke concept voor velgherstel met de allerhoogste kwaliteit. Wij verzorgen de velg herstel binnen 4 dagen van halen tot en met het weer terug brengen.

Naast de grote capaciteit, is ook de kwaliteit bijzonder te noemen. Doordat alles geautomatiseerd is, verlopen alle processen even nauwkeurig. Bovendien wordt er na de volledige ontlakking van de velg gebruik gemaakt van een drielaags laksysteem om de originele af-fabriek finish weer te garanderen. Het gehele proces is duurzaam en het is ook veel minder belastend voor het milieu.

Om velgen te laten herstellen kunnen klanten terecht op de website van Tier One Wheels. Tier One Wheels werkt samen met een logistiek partner die verpakkingsmateriaal aflevert, de velgen bij de klant ophaalt en deze na de herstelwerkzaamheden ook weer aflevert.

Maak een afspraak met Tier One Wheels om de mogelijkheden te bespreken. Info@tieronewheels.nl

Bekijk andere berichten