Aanmelden call075 - 641 72 57

Autobedrijven en Dealerholdings

De Hoogste Kwaliteit in Velg herstel voor Autobedrijven en Dealerholdings

Bij Tier One Wheels begrijpen we dat de kwaliteit van elk voertuig tot in de kleinste details moet worden gewaarborgd. Als autobedrijf of dealerholding wilt u zeker weten dat de velgen van uw occasions en klantenvoertuigen in perfecte staat verkeren. Wij bieden de hoogste kwaliteit en fabrieksnieuw velg herstel naar uw wensen.

Onze technici zijn gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde velgen naar fabrieksstandaarden (OEM). Dit betekent dat elke velg die onze werkplaats verlaat, gelijk is als een nieuwe velg. Of het nu gaat om velgen van occasions die een opfrisbeurt nodig hebben of om de beschadigde velgen van klantenvoertuigen die u onderhoudt. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie voor uw autodealer of dealerholding.

Uw voorraad gebruikte auto’s zal hierdoor nog sneller en eenvoudiger worden verkocht. Bovendien verhoogt kwalitatief hoog en snel velg herstel ook de klanttevredenheid, de reputatie, de productiviteit en de verkoop.

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen. Zeker de autofanaten willen vaak de kleur van de originele velgen wijzigen. U kunt bij ons ook de originele velgen in een door de klant gewenste kleur laten maken. Maar dat is nog niet alles…

We bieden ook een slim verdienmodel voor uw werkplaats tijdens zomer- en winterbandenwissels. Door ons in te schakelen voor velg herstel tijdens deze seizoens-banden-wisselingen, kunt u extra inkomsten genereren. Uw klanten zullen het waarderen, dat u hun velgen in topconditie houdt. Daarbij profiteert u van een extra bron van inkomsten.

Kies voor Tier One Wheels voor hoogwaardig velg herstel en maak indruk op uw klanten met de fabriekskwaliteit (OEM) reparaties die wij bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe we kunnen bijdragen aan uw succes als autodealer of dealerholding.

Neem contact op met de expert

call075 - 641 72 57

mail vincent.broek@tieronewheels.nl

Neem contact op
Velgherstel Retour in
4 dagen
Fabrieks kwaliteit (OEM)
100% Tevredenheid Garantie
Extra Verdien Model

Waarom kiezen voor velg herstel van Tier One Wheels?

  • Vaste prijs per velg
  • Fabriekskwaliteit (OEM)
  • Eenvoudige en snelle online-bestelservice
  • Eén partner voor al je velgherstelwerkzaamheden: supersnel en betaalbaar in topkwaliteit
  • Een gebruikte auto met frisse nieuwe velgen is een aanwinst voor iedere showroom
  • Een gebruikte auto met mooie velgen wordt sneller verkocht
  • Wij kunnen een beschadigde velg zodanig herstellen dat er geen (kleur)verschil meer te zien is in vergelijking met de originele velgen
  • Logistiek bespreekbaar
Bestelproces/ Autobedrijven en Dealerholdings/ - Screening van Werkzaamheden/ Waarom kiezen voor velg herstel van Tier One Wheels?
Autobedrijven en dealerholdings/ Kwaliteit - Extra verdienmodel/ Original equipment manufacturer (OEM)

Extra verdienmodel:

  • Ondersteuning in de marketing door middel van POS materiaal. Plaats onze display in de showroom en geef klanten de mogelijkheid hun velgen te personaliseren
  • Tip: biedt velg herstel of velg-personalisatie aan in combinatie met de winter- en zomerbandenwissel
Neem contact op