Wie is Tier One Wheels

Over ons
TIER ONE WHEELS IS OPGERICHT IN 2020 EN LEVERT PREMIUM KWALITEIT VELGHERSTEL VAN LICHTMETALEN VELGEN AAN ZAKELIJKE KLANTEN IN DE BENELUX.

KLANTGERICHTE SERVICE // DESKUNDIG TEAM MET MEER DAN 25 JAAR ERVARING // HOOGSTE KWALITEIT // DUURZAAM

LEES MEER

Onze werkplaats

State-of-the-art
velgherstel

TIER ONE WHEELS VOERT DIVERSE VELGREPARATIES UIT. ALLE SERVICES VAN TIER ONE WHEELS WORDEN IN ONZE 500 M2 GROTE, HYPERMODERNE WERKPLAATS IN WORMERVEER UITGEVOERD.

ONZE WERKPLAATS IS UITGERUST MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNOLOGIEËN EN MACHINES. HIERDOOR KUNNEN WIJ EEN EFFICIËNTE EN PROBLEEMLOZE OPLOSSING VOOR VELGHERSTEL AAN ZAKELIJKE KLANTEN IN DE BENELUX AANBIEDEN.

Even voorstellen

Vincent Broek

Vincent Broek is een ondernemer met ruim 25 jaar ervaring binnen de Automotive sector. Hij is commercieel ingesteld en heeft veel ervaring met verkoop, new business en business development. Vincent is sterk in klanten informeren en adviseren over producten en systemen. Ook adviseert hij graag andere ondernemers binnen de automotive sector op commercieel en technisch gebied. Sinds 2013 is hij als ondernemer actief bezig geweest met het herstellen van velgen.  Hij is op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van velgherstel.

Bij Tier One Wheels houdt hij zich voornamelijk bezig met productie en kwaliteit.