Aanmelden call075 - 641 72 57

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op uw vraag

In het onderstaande overzicht vindt u antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met ons.

Tier One Wheels is het grootste herstelbedrijf van lichtmetalen velgen in de Benelux en bieden OEM-revisie van de hoogste kwaliteit die een velg herstel bedrijf kan bieden tegen concurrerende prijzen!

Ons bedrijf beschikt over de allerbeste apparatuur in een ultramoderne werkplaats, waardoor ons proces sneller en efficiënter is dan dat van onze concurrenten.

Door onze samenwerking met een logistieke partner voor halen en brengen van uw velgen en onze investeringen in een ultramoderne werkplaats bieden wij snelle doorlooptijden met hoge kwaliteit en flexibele service.

We kunnen bijna elk type lichtmetalen velgen repareren. De meest voorkomende schades aan velgen zijn: corrosie, stoeprandschade en geschaafde velgen.

Corrosie en stoeprand schades kunnen altijd worden gerepareerd. De velg wordt geheel ontlakt en gestraald tot blank metaal. Elke vorm van corrosie wordt verwijderd voordat de velg wordt hersteld en opnieuw wordt gespoten.

In uitzonderlijke gevallen zijn schades aan lichtmetalen velgen niet te repareren is. Als uw velg erg beschadigd is, neem dan contact met ons op en wij adviseren u of de schade gerepareerd kan worden.

Het herstel van uw velgen duurt 4 werkdagen inclusief het halen en brengen door onze logistieke partner.

Nadat u uw opdracht via onze website heeft opgegeven, haalt ons logistiek partner uw velgen op in de door ons aan u beschikbare gestelde verpakkingsmaterialen.

Wij ontvangen de velg graag ‘kaal’ zonder banden en centercaps, tenzij de centercaps meegespoten worden in dezelfde kleur.

Na herstel van uw velgen, heeft u 12 maanden garantie op corrosie en loslaten van de lak.

Op de website onder ‘aanmelden’ creëert u een inlog en met uw persoonlijke inlog kunt u uw order(s) voor velg herstel opgeven.

Ja dat kan. Bij het plaatsen van de opdracht op de website kunt u aangeven dat u zelf uw velgen breng en ophaalt.

Uw velgen zijn verzekerd voor verlies en diefstal tijdens transport door onze logistieke partner. Op locatie bij Tier One Wheels zijn uw velgen verzekerd voor brand en diefstal. Hierover leest u meer in onze Algemene Voorwaarden.

Velgherstel Retour in 4 dagen
Fabrieks kwaliteit (OEM)
100% Tevredenheid Garantie
Extra Verdien Model