Aanmelden call075 - 641 72 57

Vacature

Tier One Wheels zoekt:

VELGHERSTELLERS

Tier One Wheels in Wormerveer groeit snel en wij zijn per direct op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van velghersteller.
Ga jij de uitdaging aan om onderdeel van ons team te worden en velgen voor onze klanten de finishing touch te geven. Kom dan snel werken bij Tier One Wheels.

Wat ga je doen?

Je werkt in een team van vier a vijf personen en zult zelf een onderdeel van het proces van velgherstel verzorgen. De werkzaamheden bestaat o.a. uit het reinigen, herstellen, bewerken, primeren, poedercoaten en polijsten van lichtmetalen velgen. Lijkt het je leuk om in te stappen in een groeiende organisatie en het gehele proces van velgherstel uit te voeren? En heb je een opleiding tot voorbewerker, CNC-operator of andere geschikte werkervaring?

Wat bieden wij jou?

Werken bij Tier One Wheels betekent werken in een mooie productieomgeving met de meest moderne gereedschappen en apparatuur. Om velgen naar nieuwstaat te herstellen.
De mooiste lichtmetalen velgen komen voorbij, waar vaak ook een unieke uitstraling aan moet worden gegeven. Er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen Voor wat betreft de arbeidsvoorwaarden gaan we uit van de cao carrosserie. Je kunt rekenen op:

• Een marktconform salaris passend bij je ervaring;

• Een vast contract behoort tot de mogelijkheden;

• Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis;

• Pensioenregeling;

• 25 vakantiedagen per jaar;

• 8% vakantiegeld;

• En natuurlijk een leuke baan bij een groeiend bedrijf!

Heb je interesse:

Lijkt het je een uitdaging om deel uit te maken van een snel groeiende en ambitieuze onderneming Neem dan snel contact op met Tier One Wheels.

Tel:075-6417257 of info@tieronewheels.nl

Vacature Velg herstel