Aanmelden call075 - 641 72 57

Bestelproces (vanaf voorjaar 2024)

Hoe werkt het proces?

Onze ultramoderne werkplaats beschikt over de allerbeste apparatuur. Wij hebben alles onder één dak, waardoor ons proces sneller en efficiënter is dan dat van onze concurrenten.

Stap 1:

Opsturen / ophalen

  1. Klanten kunnen de velg zelf bezorgen en weer ophalen. Velgen kunnen worden bezorgd op het adres van Tier One Wheels.
  2. Klanten kunnen de velg opsturen met een van de volgende partijen: DHL, UPS, PostNL, GLS. Tier One Wheels zorgt voor retourzending naar de klant.
  3. Klanten die grotere aantallen velgen laten herstellen per week kunnen we een vaste pick-up dag mee afspreken, we kunnen dan afspreken 1 keer week of 2 keer per week een halve pallet of een hele pallet of meerdere pallets net waar de behoefte aan is. Tier One Wheels zorgt voor retourzending naar de klant.
Bestelproces - Online aanmelding
Kwaliteit/ Bestelproces - Logistieke oplossingen/ transport

Stap 2:

Transport

Na het indienen van uw aanmelding kunt u de velgen brengen naar onze locatie of via de verzenddoos versturen. In Noord-Holland komen wij de velgen halen op een afgesproken datum. We begrijpen hoe waardevol uw velgen zijn en zorgen daarom we voor een veilige verzending. U kunt erop vertrouwen, dat uw velgen in goede handen zijn tijdens het transportproces.

Velgherstel Retour in 4 dagen
Fabrieks kwaliteit (OEM)
100% Tevredenheid Garantie
Extra Verdien Model

Stap 3:

Screening van Werkzaamheden

Bij aankomst in ons herstelcentrum ondergaan uw velgen een grondige screening van werkzaamheden. Onze deskundige technici evalueren de staat van uw velgen en bepalen welke herstelwerkzaamheden nodig zijn. We maken foto’s van de velgen en bepalen de doorlooptijd.

Bestelproces/ Autobedrijven en Dealerholdings/ - Screening van Werkzaamheden/ Waarom kiezen voor velg herstel van Tier One Wheels?
Bestelproces - Herstel

Stap 4:

Herstel

Voor velg herstel gebruiken wij de meest geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om uw velgen in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Of het nu gaat om het repareren van krassen, het richten of het kleuren van de velgen. Wij zorgen ervoor dat uw velgen er weer als nieuw uitzien.

Stap 5:

Nazorg / Retourzending

Na het voltooien van het herstelproces, ondergaan uw velgen een laatste inspectie om ervoor te zorgen dat alles perfect is. Vervolgens worden ze zorgvuldig verpakt en veilig teruggestuurd naar u. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw velgen snel en in topconditie worden geretourneerd. We zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Daarom de 100% tevredenheidsgarantie.

Bij Tier one Wheels streven we ernaar om het velgherstelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vanaf het moment van aanmelding tot aan de nazorg retourzending. U kunt op ons rekenen voor hoogwaardige herstelwerkzaamheden en uitstekende klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op om uw velgen aan te melden en te profiteren van onze expertise in velg herstel!

Bestelproces - Nazorg / Retourzending

Kwaliteitscontrole voordat de velgen de productielijn verlaten

Kwaliteitscontrole