Aanmelden call075 - 641 72 57

Verzekeringsmaatschappijen

Bij Tier One Wheels begrijpen we het belang van kwaliteit- en kosteneffectieve oplossingen voor verzekeraars

Velgen zijn vaak een cruciaal onderdeel van voertuigschadeclaims voor verzekeringsmaatschappijen, en wij bieden de ideale oplossing voor hoogwaardig velg herstel.

Onze specialiteit is het herstellen van beschadigde velgen naar gegarandeerde fabrieksstandaarden (OEM). Wij zorgen ervoor dat elke velg die onze werkplaats verlaat, eruitziet als fabrieksnieuw. Dit helpt niet alleen om de waarde van het voertuig te behouden, maar vermindert ook de kosten voor verzekeraars.

Wat Tier One Wheels uniek maakt, is onze nauwe samenwerking met erkende schadeherstelbedrijven. We begrijpen dat een vlotte en efficiënte afhandeling van schadeclaims essentieel is. Daarom werken we samen met deze professionals om ervoor te zorgen dat velg herstel naadloos wordt geïntegreerd in het schadeherstelproces.

Kies voor Tier One Wheels als uw partner voor velg herstel en profiteer van onze expertise in hoogwaardige, fabriekskwaliteit reparaties. We staan garant voor resultaten die de verwachtingen overtreffen. Terwijl er kosten worden bespaard en de tevredenheid van uw klant wordt verhogen.

Neem vandaag nog contact met ons op, om te ontdekken hoe we uw schadeclaims kunnen optimaliseren en samen kunnen werken met erkende schadeherstelbedrijven voor perfect velg herstel.

Neem contact op met de expert

call075 - 641 72 57

mail vincent.broek@tieronewheels.nl

Neem contact op
Velgherstel Retour in 4 dagen
Fabrieks kwaliteit (OEM)
100% Tevredenheid Garantie
Extra Verdien Model

Waarom kiezen voor velg herstel van Tier One Wheels?

  • Vaste prijzen
  • Fabriekskwaliteit (OEM)
  • Originele fabriekskleuren
  • In overleg snel uw velg retour
  • Eenvoudige en snelle online-bestelservice
  • Eén partner voor al je velgherstelwerk: supersnel in topkwaliteit
  • Altijd eenheid in het resultaat; elke velg die ons pand verlaat is van gelijke kwaliteit en niet van het origineel te onderscheiden.
Tier One Wheels velg herstel