Aanmelden call075 - 641 72 57

Leasemaatschappijen

Uw Partner in Velg herstel voor Leasemaatschappijen

Bij Tier one Wheels begrijpen we de uitdagingen waarmee leasemaatschappijen worden geconfronteerd als het gaat om het beheren van een vloot voertuigen. Het onderhouden van de kwaliteit van velgen is een cruciaal aspect om de waarde van uw voertuigen te behouden. Daarom bieden wij de perfecte oplossing voor velg herstel.

Onze specialiteit is het herstellen van beschadigde velgen naar fabrieksstandaarden (OEM). Dit betekent dat elke velg die onze werkplaats verlaat, eruitziet als fabrieksnieuw. Wij garanderen de hoogste kwaliteit velg herstel, met behoud van de originele kleuren van de fabriek.

Wat ons onderscheidt van anderen, is onze gerichte aanpak om reparaties met ongekende snelheid uit te voeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit helpt om de stilstand te beperken en kosten te verlagen.

We begrijpen dat tijd en budget cruciale factoren zijn voor leasemaatschappijen. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen concurrerende tarieven. Bovendien strekt onze dienstverlening zich uit over het hele land, met een snelle en efficiënte afhandeling. Dit betekent dat u moeiteloos toegang heeft tot onze hoogwaardige velgherstelservices, ongeacht uw locatie.

Maak de slimme keuze voor Tier One Wheels en profiteer van onze uitgebreide expertise in hoogwaardig velg herstel, speciaal ontworpen voor leasebedrijven. Wij voeren velg herstel uit bij de bron, wat niet alleen de kwaliteit verhoogt, maar ook kosten bespaart. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan het behoud en de verbetering van uw vloot.

Neem contact op met de expert

call075 - 641 72 57

mail vincent.broek@tieronewheels.nl

Neem contact op
Velgherstel Retour in 4 dagen
Fabrieks kwaliteit (OEM)
100% Tevredenheid Garantie
Extra Verdien Model

Waarom kiezen voor velg herstel van Tier one Wheels?

  • Vaste prijzen
  • Fabriekskwaliteit (OEM)
  • Originele fabriekskleuren
  • In overleg snel uw velg retour
  • Eenvoudige en snelle online-bestelservice
  • Eén partner voor al je velgherstelwerk: supersnel, topkwaliteit
  • Altijd eenheid in het resultaat; elke velg die ons pand verlaat is van gelijke kwaliteit en niet van het origineel te onderscheiden.
Leasemaatschappijen - Waarom kiezen voor velg herstel van Tier One Wheels?