Aanmelden call075 - 641 72 57

Re-marketing

Tier one Wheels werkt voor re-marketingbedrijven in heel Europa

Bij Tier One Wheels begrijpen we het belang van perfecte velgen in het re-marketingproces. Of u nu voertuigen verkoopt na leaseperiodes, uit de verhuur terugkrijgt of occasions aanbiedt, onze missie is om ervoor te zorgen dat de velgen eruitzien als nieuw.

Kwalitatief hoog velg herstel biedt de re-marketingbranche diverse voordelen, waaronder verhoogde klanttevredenheid, minder klachten, betere zichtbaarheid, en een verhoogde omzet. Specifiek voor deze branche leidt het ook tot verkorte levertijden en een verbeterde kwaliteit van herstelde producten, wat essentieel is voor luxeproducten.

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van beschadigde velgen naar fabrieksstandaarden (OEM). Onze technici leveren de hoogste kwaliteit, waardoor elke velg eruitziet alsof hij rechtstreeks uit de fabriek komt. Dit is van cruciaal belang om het maximale rendement uit uw re-marketinginspanningen te halen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan snelle reparaties en logistieke oplossingen. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de re-marketingbranche. Daarom bieden we een efficiënte service die ervoor zorgt dat uw voertuigen snel weer de weg op kunnen.

Met Tier One Wheels aan uw zijde kunt u vertrouwen op perfect herstelde velgen, die de waarde van uw voertuigen verbeteren. Onze hoogwaardige, fabriekskwaliteit reparaties geven uw re-marketinginspanningen een voorsprong. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw re-marketing kunnen optimaliseren met onze velghersteloplossingen.

Neem contact op met de expert

call075 - 641 72 57

mail vincent.broek@tieronewheels.nl

Neem contact op
Velgherstel Retour in 4 dagen
Fabrieks kwaliteit (OEM)
100% Tevredenheid Garantie
Extra Verdien Model

Waarom kiezen voor velg herstel van Tier One Wheels?

  • Vaste prijzen
  • Fabriekskwaliteit
  • Centrale administratie
  • Eenvoudige en snelle online-bestelservice
  • Eén partner voor al je velgherstelwerkzaamheden: supersnel in topkwaliteit
  • Logistiek oplossingen bij grote aantallen
Re-marketing - Waarom kiezen voor velg herstel van Tier One Wheels?