Aanmelden call075 - 641 72 57

Topkwaliteit velg herstel met 100% tevredenheidsgarantie

DÉ partner voor velg herstel

Tier One Wheels verzorgt velg herstel van het allerhoogste niveau. Door het gebruik van Original Equipment (OEM) – dat ook wordt gebruikt door de oorspronkelijke fabrikant – kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. De werkzaamheden van Tier One Wheels: richten, lassen, CNC draaien en coaten van aluminium velgen. Tier One Wheels werkt uitsluitend business-to-business en volgens een vaste procedure.

VOORBEHANDELING

Chemische Reiniging en Stralen

Onze velgen ondergaan een grondige voorbehandeling om ervoor te zorgen dat ze in de beste staat verkeren voordat we ze voorzien van een nieuwe laklaag. Deze voorbehandeling omvat zowel chemische reiniging als stralen. Het resultaat is een velg die klaar is voor de verdere behandelingen.

Chemische reiniging: In de eerste fase van de voorbehandeling wordt de velg ondergedompeld in een speciale chemische oplossing. Dit proces verwijdert alle oude laklagen en onzuiverheden van het velgoppervlak, waardoor de velg wordt teruggebracht tot zijn oorspronkelijke staat van blank aluminium. Deze grondige reiniging zorgt ervoor dat de nieuwe laklaag optimaal kan hechten.

Stralen: Na de chemische reiniging wordt het velgoppervlak behandeld met hoogwaardige straalapparatuur. Dit proces verwijdert alle resterende vuil- en roestdeeltjes van de velg. Het resultaat is een perfect schoon oppervlak dat klaar is om te worden voorzien van nieuwe lak.

Handmatig schuren: Om de velg volledig vrij te maken van oneffenheden en zorgen voor een optimale hechting van de eerste primerlaag, wordt de velg handmatig geschuurd. Dit ambachtelijke proces zorgt ervoor dat de velg perfect glad is voordat we beginnen met het aanbrengen van de nieuwe lak. Dit wordt uitsluitend gedaan wanneer dit noodzakelijk is voor het beste resultaat.

Onze grondige voorbehandeling garandeert niet alleen een esthetisch prachtig resultaat, maar zorgt er ook voor dat de nieuwe laklaag duurzaam en slijtvast is. Bij elk aspect van ons proces streven we naar kwaliteit en precisie, zodat uw velgen er als nieuw uitzien en lang meegaan. Als u op zoek bent naar hoogwaardige velgenreparatie, bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op
Velg herstel - Chemische Reiniging en Stralen
Velg herstel - Epoxy Primer

PRIMER

Epoxy Primer

Wij hanteren we een onderscheidende aanpak in vergelijking met de meeste andere velgherstellers. Wij passen een robuuste epoxyprimer toe op de velgen als tweede behandeling. De keuze voor epoxyprimer biedt meerdere voordelen voor uw velgen en zorgt voor een hoogwaardige afwerking.

Epoxyprimer heeft als belangrijke eigenschap dat het anti-corrosie eigenschappen bezit. Dit betekent dat het de velg beschermt tegen corrosie en slijtage, wat resulteert in een langere levensduur van uw velgen. Hierdoor kunt u langer genieten van de esthetische en functionele kwaliteit van uw velgen.

Bovendien speelt epoxyprimer een essentiële rol in het bevorderen van een sterke hechting tussen het oppervlak van de velg en de eerste laklaag. Deze hechting is cruciaal om ervoor te zorgen dat de nieuwe lak gelijkmatig en duurzaam op de velg blijft zitten. Het eindresultaat is een velg die niet alleen er als nieuw uitziet, maar ook bestand is tegen dagelijkse belasting en weersinvloeden.

Kortom, onze keuze voor epoxyprimer als tweede behandeling is een bewuste stap om de duurzaamheid en kwaliteit van uw velgen te waarborgen. Bij Tier One Wheels zetten we ons in voor uitstekend velg herstel en een langdurige bescherming van uw investering. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken, en ontdek hoe we uw velgen kunnen transformeren en beschermen.

Neem contact op
Velgherstel Retour in 4 dagen
Fabrieks kwaliteit (OEM)
100% Tevredenheid Garantie
Extra Verdien Model

LAKPROCES

Poedercoaten

Als ultieme afwerking voor uw velgen kiezen wij voor poedercoaten. Poedercoating biedt aanzienlijke voordelen ten opzichte van conventioneel lakken. Hierdoor zijn uw velgen niet alleen verbluffend mooi, maar ook duurzamer en milieuvriendelijker zijn.

Poedercoaten staat bekend om zijn uitstekende duurzaamheid en efficiëntie. Het proces begint met het aanbrengen van een kleurlaag op de velg. Vervolgens wordt de velg uitgehard, waarna de acrylaat poedercoating wordt aangebracht. Deze extra laag zorgt voor een ongeëvenaarde gladheid en duurzaamheid van uw velgen, waardoor ze bestand zijn tegen de dagelijkse uitdagingen op de weg.

Een van de grootste voordelen van poedercoaten is de positieve impact op het milieu. In vergelijking met traditioneel lakken produceert poedercoaten veel minder schadelijke stoffen en afvalstoffen. Hierdoor dragen we bij aan een schonere planeet, terwijl we uw velgen verfraaien en beschermen.

Indien nodig volgt – na het poedercoaten – een CNC-behandeling, om de velg tot in de perfectie te verfijnen en eventuele precisie-aanpassingen te maken.

Bij Tier One Wheels streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in velg herstel. Ons poedercoatproces is een essentieel onderdeel van deze belofte. We zijn er trots op, dat we uw velgen kunnen transformeren tot hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke meesterwerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken en geef uw velgen de behandeling die ze verdienen.

Neem contact op
Velg herstel - Poedercoaten
Velg herstel - Diamond cutting (cnc)

AFRONDEN

Diamond cutting (cnc)

De afwerkingsfase van diamond cutting bij Tier One Wheels resulteert in een glanzende aluminium afwerking. Nadat de velg volledig is uitgehard, ondergaat deze een nauwkeurige bewerking met behulp van onze geavanceerde CNC-machine. Deze stap is van cruciaal belang om uw velgen de finishing touch te geven en ze een glanzende en verfijnde afwerking te geven, die het verschil maakt.

Tijdens het diamond cutting proces wordt er een uiterst dun laagje metaal van het oppervlak van de velg verwijderd. Dit precisiewerk onthult de ware schoonheid van het aluminium en resulteert in een opvallende glans, die de aandacht trekt. Het eindresultaat is een velg die niet alleen prachtig oogt, maar ook een luxueuze uitstraling heeft.

Ons team van vakmensen heeft de expertise en de passie om elk detail van het diamond cutting proces te beheersen. Hierdoor kunnen we uw velgen transformeren in meesterwerken, die de verwachtingen overtreffen.

Bij Tier One Wheels geloven we in het leveren van niets minder dan het allerbeste voor uw velgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Geef uw velgen de behandeling die ze verdienen!

Neem contact op

AFWERKING

Sealen

Onze aandacht voor detail en kwaliteit komt tot volle bloei in de laatste fase van het velgherstelproces bij Tier One Wheels: het sealen van de velg met een laag heldere, glanzende acrylaat poederlak. Deze cruciale stap geeft uw velgen niet alleen een ultieme glans maar garandeert ook een ongeëvenaarde gladheid en duurzaamheid.

Het sealen van de velg met de hoogwaardige acrylaat poederlak zorgt ervoor dat het oppervlak van de velg perfect glad is en blijft. Dit resulteert in een visueel verbluffende afwerking die de aandacht trekt en de schoonheid van uw velgen naar voren brengt.

Daarnaast biedt deze laag een extra beschermende barrière tegen alledaagse slijtage, weersinvloeden en andere elementen die uw velgen zouden kunnen beschadigen. Hierdoor blijven uw velgen er niet alleen geweldig uitzien, maar behouden ze ook hun kwaliteit en glans voor de lange termijn.

Bij Tier One Wheels geloven we in het perfectioneren van elk aspect van het velgherstelproces. De afwerking met sealen is daar geen uitzondering op. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken en geef uw velgen de behandeling die ze verdienen.

Neem contact op
Velg herstel - Sealen

Kwaliteitscontrole voordat de velgen de productielijn verlaten

Kwaliteitscontrole